Не съм в студиото на БНТ, защото отново телевизията е

...
Не съм в студиото на БНТ, защото отново телевизията е
Коментари Харесай

Протест блокира БНТ, Йордан Цонев участва в Панорама дистанционно и заяви: Това е силово налагане на малцинството

Не съм в студиото на Българска национална телевизия, тъй като още веднъж малкия екран е блокирана и не мога свободно да вляза и да защитя позицията си. Отвън са последователите на Продължаваме промяната. И ние можем да докараме нашите последователи, само че от това няма да завоюва никой. Протестът е хубаво и демократично нещо, само че не когато се пречи на другите. Това съобщи депутатът от ДПС и зам.-председател на Народното събрание Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Символно е това, което се случва извън, което се случва по площадите. Това е силово налагане на малцинството над болшинството. Това е народна власт в недъгав тип. Пречи се на политиците да изричат позициите си “, не скри гнева си той.

„ доста поредно пази позицията си. Ние настояваме за 100% машинно гласоподаване, само че с машини-скенери. При този метод на гласоподаване невалидните бюлетини са нула и се отстрани субективния фактор. “, посочи Цонев

„ С тези машини главно се гласоподава във Венецуела. С тях избират диктатора Мадуро. В Европа гласоподават с бюлетини “, разгласи той.

„ Избирателите желаят да има държавно управление. желае да има постоянно държавно управление. Когато взе участие в държавното управление страната реализира стратегическите си цели, стопанската система реализира подем. има готови експерти, с които да взе участие в държавно управление. Решението на политическата рецесия е ключът към решаването на всички други рецесии “, акцентира Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР