Не съм упражнявал трудова дейност извън системата на МВР. Това

...
Не съм упражнявал трудова дейност извън системата на МВР. Това
Коментари Харесай

Младен Маринов не е работил извън системата на МВР

" Не съм упражнявал трудова активност отвън системата на Министерство на вътрешните работи. " Това съобщи силовият министър Младен Маринов след първия си парламентарен надзор.

" През цялото време моят живот, откакто съм навършил пълноправие, е минал в системата на Министерство на вътрешните работи ", посочи той.

По думите му не е бил водач на Мето Илиенски.

Отговорът си вътрешния министър дава във връзка на трудове , че е работил на Мето Илиенски - един от фигурите в групировката ВИС 2 от 90те години, който изчезва безследно през 2003 година, два дни след друго знаково ликвидиране.

През 2007 година съдът афишира Илиенски за липсващ , а по-късно и за мъртъв. И до този миг не е потвърдена нито една от версиите за изгубването му.

Повече пълномощия за зоополицаите желае вътрешният министър. Зоополицаите би трябвало да имат отговорности по предварителна защита на насилието над животни.

" Смятам, че в тази посока би трябвало да се мисли и законодателно и в действителност, като ще съществува зоополиция , тя да има цялостните пълномощия да работи по предварителната защита ", изясни Маринов.

Стана ясно и че ползата на вътрешния министър по тематиката е и персонален, защото има куче.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР