„Не съм учуден от това, което се случи. Предвидимо беше,

...
„Не съм учуден от това, което се случи. Предвидимо беше,
Коментари Харесай

Един от битите на протестите през 2020-та: Знаех си, че прокуратурата ще си затвори очите

„ Не съм изумен от това, което се случи. Предвидимо беше, че прокуратурата ще си затвори очите”, сподели Евгени Марчев, който е станал жертва на полицейското принуждение зад колоните на Министерския съвет по време на антиправителствените митинги през юли 2020 година.

По думите му са го удряли четирима униформени, само че тъй като самоличността им не е изяснена, следствието би трябвало да бъде отчасти прекъснато. Марчев споделя в ефира на Нова телевизия, че дълго време след побоя е имал проблеми с гърба, незабавно е било открито и комоцио.

Адвокатът на потърпевшия Полина Велчева изясни, че през 2021 година е повдигнато обвиняване против четирима чиновници на реда, за които се е твърдяло, че са нанесли побой на клиента й. По-късно следствието се приключва, тъй като се оказва, че въпросните униформени са направили такова нарушаване, само че не против Евгени Марчев.

„ Установи се, че клиентът ми е бил обичай, само че не може да се откри кои са били лицата, които са нанесли побоя”, добави юристът и сподели, че има подозрение прокуратурата съзнателно да забавя хода на следствието.
ТЕМА преди 25 минути 376 преди 1 час 654 преди 1 ден 1364
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР