Не съм участвал в лидерската среща миналата седмица, тя беше

...
Не съм участвал в лидерската среща миналата седмица, тя беше
Коментари Харесай

Румен Христов: За конституционните реформи и бюджета в некоалицията ни участва и ДПС

Не съм взел участие в лидерската среща предходната седмица, тя беше в по-тесен състав. Съпредседатели на ПП-ДБ също не участваха. Важното е, че най-сетне се случи. Не е правилно, че водачите си приказват по телефона, а се видяха онлайн и прецизираха тези 13 закона, които би трябвало да бъдат признати до 29 октомври – преди локалните избори. Нещата почти се канализираха. Това съобщи в ефира на водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

„ Присъствието на водача на Движение за права и свободи е нужда - търси се обезпечаване на болшинство за конституционните промени, тъй като гласовете на ПП-ДБ и гласовете на ГЕРБ-СДС са 132 и не стигат, трябват ни над 160 “, уточни още той.

„ Съюз на демократичните сили в никакъв случай не може да приобщи Българска социалистическа партия – те са ни главен конкурент. Смятам, че Българска социалистическа партия носи огромни неточности, огромните вини, които се случиха през прехода, а преди този момент и предходните 45 години. Тяхната проруска позиция е ясна. Те авансово декларират, че няма да поддържат конституционните промени, тъй като болшинството, което ръководи не ги устройва “, уточни Румен Христов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР