Не съм убивал животно. Нито знам, че е имало убито

...
Не съм убивал животно. Нито знам, че е имало убито
Коментари Харесай

Бившият шеф на ДАНС: Не съм убивал животно

 " Не съм убивал животно. Нито знам, че е имало убито прасе, нито имам нещо общо с това. Нямам нищо общо с другата кола, в която е намерено убитото животно, нито познавам добре хората от нея. Возил съм се в обособен автомобил “.

Това съобщи някогашния ръководител на ДАНС Димитър Георгиев пред bTV, откакто бе помолен за коментар след неговото задържане поради случай на хипотетично бракониерство. Той отхвърли да навлиза в детайлности, защото по случая се води следствие.

В сряда някогашният началник на ДАНС Димитър Георгиев, негов настоящ сътрудник от организацията, президентът на футболният тим " Бистришките тигри " и още двама души влязоха в ареста по съмнение за бракониерство.

В една от техните коли е открита убита дива свиня. Задържаните са обяснили пред проверяващите, че видели дивата свиня, която куцала, помислили, че е болна и, с цел да не болести останалите животни в гората, направили хигиеничен отстрел. След това се пробвали да прикрият следите си, като изхвърлили торбичка с патрони, а в колата са открити още патрони и още един ауспух.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР