Не съм убеден, че ще бъда кандидат на ГЕРБ за

...
Не съм убеден, че ще бъда кандидат на ГЕРБ за
Коментари Харесай

Калин Вельов е готов да приеме, ако му предложат за министър

Не съм уверен, че ще бъда претендент на ГЕРБ за министър на културата, само че бих приел, в случай че ми предложат. Изготвил съм стратегия за просвета, включваща проблематичните точки във всеки сектор и съм задоволително квалифициран. Това сподели по Народоосвободителна въстаническа армия някогашният народен представител от ГЕРБ и музикант Калин Вельов.

" Не мисля, че това е обсъждано съществено, тъй като в случай че се сформира държавно управление с поддръжка от разнообразни партии, е обикновено те да поемат някои министерства. ГЕРБ ще предложи държавно управление, напълно формирано от смесени министри на подкрепящите партии. Логично е всеки да взе участие с министри или зам.-министри ", счита той.  

По думите му срещите сред ГЕРБ и Политическа партия не са завършили. " Политиците одобриха някои качества от артистите. Има изтощение на страстите, от време на време има откровен яд, само че виждаме по какъв начин се пробва какъв брой надалеч може да се стигне, а след това отново има оттегляне. Хубавото е, че се беседва и се вършат стъпки. Понякога е добре да стъпиш встрани или обратно и да поспреш, няма нищо неприятно, в случай че посоката е добра. Не мисля, че съществува опция за държавно управление от малцинството на ПП-ДБ, тъй като няма да намерят поддръжка измежду останалите партии. Има дребен късмет за кабинет с трети мандат, само че виждам повече шансове при първия ", разяснява Вельов.

Според него кабинетът " Денков " няма да получи поддръжка, още повече, че отхвърлят поддръжка за първия мандат. " Звучи ми по детски намислено. Не мисля, че има огромен късмет да се случи. Добре е да има плаващи болшинства по разнообразни тематики, не ми се вижда рационално да вървим на нови избори. Не съм сюрпризиран, че Има Такъв Народ мина бариерата, по-скоро бях когато не влязоха. Поддържам другарски връзки със Слави Трифонов ", изясни той.
ТЕМА преди 2 часа 640 преди 2 часа 496 преди 5 часа 1364
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР