Не съм убеден, че са присъствали каквито и да е

...
Не съм убеден, че са присъствали каквито и да е
Коментари Харесай

Бабикян: Реформата у нас трябва да е бърза, защото иначе мафията ще ги сдъвче като солети

" Не съм уверен, че са участвали каквито и да е генерали, където и да е. Нито един върховен държавен чиновник няма правото да приказва от името на непозната страна ", това съобщи политическия анализатор Арман Бабикян пред " ЕвроДикоФ " по контракта за един милиард с Gemcorp.

" Иконата Бойко Борисов падна и си натърти опашката, а ГЕРБ са в смут, тъй като не са считали, че това може да се случи. Ние за това бяхме на улицата - да махнем Борисов и Гешев ", съобщи Николай Хаджигенов за ареста на някогашния министър председател Борисов.

" Дяволът е в детайлите. Едната компания може да е чиста, а другата да не е. Няма никакъв късмет министър или министър председател да дава на специфичните служби всеки, с който се среща всеки ден ", сподели още Бабикян

Той прикани българските ръководещи " да си мерят приказките, когато приказват за непознато държавно управление ".

" Това, което няма да простя на днешната власт е отново да вървя по площадите и да се върне " ония от Банкя ", акцентира Бабикян.

" От първия ден на настоящето държавно управление мирише на избори. За жал от първите 100 дни е ясно, че няма да създадат нищо. Всичко се прави в Народното събрание, а по тази причина министрите са изпълнителна власт. 47-ото Народнот заседание е шок ", безапелационен беше Арман Бабикян.

" Липсата на политическа воля и мъдрост е най-притеснителна. Има съществени хора във всяка партия. Трябва да се смени егоизмът. Ако ще вършат промяна и ще чупят гръбнака на мафията, в случай че може незабавно да стартират, тъй като мафията ще ги сдъвче като солети. Има външен интерес България да не е постоянна и това идва от Североизток от Митрофанови ", добави още политическият анализатор.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР