Не съм убеден, че има фаворит за третия мандат, Демократична

...
Не съм убеден, че има фаворит за третия мандат, Демократична
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Очевидно не може да има коалиционно управление, което да бъда устойчиво

Не съм уверен, че има любимец за третия мандат, " Демократична България " е подготвена да го получи, имаме явен проект и по какъв начин да създадем нещо свястно за страната в идната една година. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев.

По думите му не е належащо политическите водачи да бъдат част от кабинет с третия мандат.

Трябва да създадем един механически кабинет, който да има ясни 5 задания за страната и той да продължи да работи може би към година, сподели Ивайло Мирчев. Уточни и кои са тези 5 задания - преди всичко участието ни в еврозоната, Шенген, Плана за възобновяване и резистентност, модернизацията на армията и конституционната промяна в Прокуратурата.

Всички партии в Народно събрание на думи са се обединили към тези цели, акцентира депутатът от " Демократична България ".

Според Мирчев за имена може да се приказва, когато се знае при кого отива третият мандат.

" Очевидно не може да има съдружно ръководство, което да бъда стабилно ", сподели депутатът. Като съществена причина посочи различията по тематиката за антикорупционното законодателство. Колегите от ГЕРБ единствено на думи поддържат тези ограничения, добави Ивайло Мирчев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР