Не съм този сатана, който ме описват. Не е справедливо

...
Не съм този сатана, който ме описват. Не е справедливо
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не съм този сатана, който ме описват

„ Не съм този дявол, който ме разказват. Не е заслужено да ме изкарват публичен зложелател номер 1, не е човешко. Платих си своята цена. Не скърбя, че съм освободил вицепремиерския пост. Осъзнавам, че съм по-различен в политически проект, употребявам по-остри изрази. Но в продължение на 1 година работя върху себе си ”. Това съобщи в ефира на Нова телевизия зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов.

Повод за коментара му станаха митингите на майките на деца с увреждания, които стачкуват против избора му за поста зам.-председател на Народно събрание.

„ Първата фаза на митингите беше сполучлива от тяхна позиция. Аз се извиних, подадох оставка. Но значимото е, че трите законопроекта, за които упорстваха те, бяха признати в Народно събрание ”, разяснява Симеонов и изрази подготвеност да се види с протестиращите майки на деца с увреждания. Той добави, че е помагал на доста хора с неработоспособност. Дори съобщи, че доста добре знае какво е да има болен човек у дома, разказвайки по какъв начин дядо му години наред е бил на легло, а майка му от 7 години е в същото състояние.

По мотив концепцията на Йорданка Фандъкова за повдигане на някои налози в София, Валери Симеонов разяснява: „ Неприятна и мъчителна, само че нужна мярка. Съобразно условията на Европейски Съюз, това е неизбежно ”.

Относно предлагането нерегламентираното отдаване на стаи в онлайн платформи да се глоби, Симеонов съобщи: „ Става въпрос за следното – дали страната да се прави, че не вижда беззаконието или да обезпечи идентични условия за всички, които оферират хотелиерски услуги ”.  

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР