Не съм търсила подкрепа от нито една политическа централа, потърсих

...
Не съм търсила подкрепа от нито една политическа централа, потърсих
Коментари Харесай

Мая Манолова: Не търся подкрепа от политически централи, а от гражданите

Не съм търсила поддръжка от нито една политическа централа, потърсих поддръжка от жителите, които желаят смяна в метода, по който се ръководи столицата. Ценя поддръжката и на леви и на десни, само че още повече оценявам поддръжката на жителите и инициативните комитети, на неправителствените организации. Това съобщи в предаването „ Лице в лице” Мая Манолова – претендент за кмет на София.

Кандидатурата й за кмет е гражданска, само че беше подкрепена от Българска социалистическа партия , ДБГ и " Движение 21 " на Татяна Дончева.
Найден Зеленогорски, екс-ДБГ: Нелогично е дясна партия да поддържа ляв претендент Той и съидейниците му поддържат не Мая Манолова, а Борислав Игнатов за кмет на София
" Управлението на София не е дясно, то е подмолно. Пиша моята стратегия дружно с жителите и към този момент я обсъждах в разнообразни формати ", уточни още Мая Манолова.

" Родени в разнообразни градове са стотици и хиляди столичани, хора които живеят и обичат София. Живея тук от 2005 година, работя тук, трансформирала съм адресната си регистрация преди една година, с цел да бъдем с един и същи адрес със брачна половинка ми ", по този начин Манолова отговори на рецензиите, че не е родена в София.

„ Самохвалството на премиера е малко допълнително. Скоро разбрах, че министър председателят е възприел моето гледище да бъдат решавани проблемите на жителите, като персонална услуга ", разяснява още Манолова.
Борисов: ГЕРБ направиха Мая Манолова омбудсман Всички нейни закони и стотици милиони, които искаше за хората с увреждания, ѝ бяха дадени, сподели министър председателят
По мотив на думите на Борисов, че ГЕРБ са създали Мая Манолова омбудсман, тя уточни, че е бела определена от парламентарните групи.

„ Групата на ГЕРБ съобщи, че няма да гласоподава за мен, те имаха личен претендент, само че някои са ме подкрепили”, сподели още Манолова.

По думите й в последната една година властта е блокирала всяко нейно деяние като омбудсман. " Законите, които съм внесла в Народното събрание, идеите зад които съм застанала, не се придвижва. Законопроекта против свръхправомощията на банките, подигравката с медицинските експерти, стана ясно че нито една от идеите няма да има позитивен свършек, трябваше да направя сериозен избор. Дали да трансформира позицията на омбудсман в административен пост или да се опитам да оказвам помощ на хората с други инструменти”. Така Манолова изясни претекстовете си да се кандидатира за кмет на столицата.

Не се боря за власт, желая да оказвам помощ на хората и защото към този момент не можех да го върша като омбудсман, в този момент ще го върша като кмет, сподели още Мая Манолова. По думите й в понеделник тя ще показа стратегия за София, написана дружно с жителите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР