Не съм сигурен, че тези снимки са автентични. Борисов си

...
Не съм сигурен, че тези снимки са автентични. Борисов си
Коментари Харесай

Герджиков се съмнява се в автентичността на снимките с кюлчетата от спалнята на Борисов |

" Не съм сигурен, че тези фотоси са достоверни. Борисов си е разпознал жилището, само че явно никой не си оставя парите по този начин. Не съм юрист на Борисов. Откровено считам, че има проблем с тези фотоси, тъй като никой естествен човек не си държи парите по този метод. "

Това съобщи претендентът за президент проф. Анастас Герджиков по отношение на абсурда със фотосите с кюлчета и пачките от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов в предаване на Миролюба Банатова " Въпросите " по ТВ1. Кандидатурата му за държавен глава е подкрепена от ИК на ГЕРБ.

Според него казусът с фрагментите би трябвало да бъде тестван, както и кой е виновен за това. 

Относто това дали е взел участие в митингите предходната година Герджиков съобщи, че поради поста си на ректор на СУ не се е присъединил:

" СУ е взел участие в 4 или 5 митинга през последните години. Има единствено един митинг, в които са взели участие и преподавателите, тъй като постоянно са се опитвали да не заемат страна политически ", каза още той.

Също по този начин Герджиков осъди полицейското принуждение, упражнявано над протестиращите предходната година и добави:

" Не беше ясно на митинга кои са вършиме, само че полицейското принуждение, като всяко принуждение, не трябва да се търпи. Не взех отношение тогава, тъй като бях ректор на СУ. По закон е по този начин, само че това не ме вади от човешкото. Като ректор не мога да направя това и да заемам позиция ".

Той показа още, че през 2013 година, когато е заемал поста на заместител ректор, е подкрепил митинга на студентите, които бяха окупирали СУ.

" Виждах тогава митингите от вътрешната страна, защото университетът беше окупиран. Бях в поддръжка на тези студенти, нямаше по какъв начин да го разглася обществено, само че ги подкрепях студентите и им помагах ", разяснява той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР