Не съм сигурен, че България ще въоръжи Украйна. Посещението на

...
Не съм сигурен, че България ще въоръжи Украйна. Посещението на
Коментари Харесай

Проф. Михаил Станчев: От злоба, че не постигнаха стратегическите си цели, руснаците стигнаха до безумие

" Не съм сигурен, че България ще въоръжи Украйна. Посещението на българското държавно управление там бе с политическо значение. Парламентът може да гласоподава за доставка, само че президентът Румен Радев няма да поддържа ", това сподели в " Твоят ден “ по Нова нюз проф. Михаил Станчев, учител в Харковския университет.

" Нормално е Българска социалистическа партия да има такава позиция, не трябва да се чака нещо друго от тях. Те дълги години са били подхранвани ", счита проф. Станчев.

" Нормално е да има разнообразни гледни точки, само че не може да има две отзиви по въпроса, че има война ", категоречен е той.

" От завист, че не реализираха стратегическите си цели, руснаците стигнаха до безумство - разрушение на жилищни здания, разстрели на цивилни хора ", съобщи още проф. Станчев.

" България мъчно може да ме огорчи, само че първоначално най-вече разочаровахте украинското общество ", сподели професорът за другите позиции в нашата страна.

" Тезата за недаване на оръжие, с цел да не се подклажда войната, не е българска, такава бе позицията на Германия първоначално. Но в този момент, в случай че не се поддържа Украйна, се поддържа един интернационален нарушител ", уверен е проф. Михаил Станчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР