Не съм си представяла, че ще дойде време, когато служебните

...
Не съм си представяла, че ще дойде време, когато служебните
Коментари Харесай

Ренета Инджова за служебните правителства: Смокинов лист, зад който се крие нежеланието на политиците да признаят краха

Не съм си представяла, че ще пристигна време, когато служебните кабинети ще бъдат сменявани като носни кърпи, с вярата, че те ще решават краха на политическата ни система. Това сподели в обзора на деня " Това е България “ на  Радио " Фокус “  Ренета Инджова, длъжностен министър-председател в 84-тото държавно управление. " Това в този момент е едно смокиново листо, зад което се крие нежеланието на политиците да признаят своя провал, който са провокирали. Така че, ще гледаме служебни кабинети и по един колосален метод политическата ни система ще се трансформира в нещо ново ", сподели Инджова.

" Ние имаме доста господари и тъй като в този момент господарите са в една блъсканица към разбъркването на геополитическите пластове, политиците ни не могат да схванат на кой от тях да се кланят. Очакват караула да се смени. Очакват да видят какво ще стане с войната, която за тях в този момент е плодородно огнище, от което черпят продажби на оръжие, контрабанда, дарове, стимулиране на военно промишления комплекс под масата, тъй като никой не знае къде отиват приходите. Докато се подредят тези неща, ще се вършим на женихът, който търси младоженка ", сподели Ренета Инджова.

Тя разяснява и Плана за възобновяване, като сподели, че там са ни дадени едни пари, само че в този момент се взема решение да се направи по различен метод едно държавно управление, така че то да се хареса на Европа. Следователно са нужни диспечери на тези средства, които да ги доведат до нужните схеми. Те са в доста лоша корелация с нашите икономически конфигурации. Ние, в стопански смисъл имаме един профил, свързан с Русия, и един политически, който е обвързван с Европа. Сега, заради липса на запас, икономическият е в рецесия, а в политически план имаме друга ориентировка и демонстрираме друга принадлежност. Икономически едни са ни далаверите, а политически те имат други императиви.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР