Не съм се виждал с него, откакто той е президент.

...
Не съм се виждал с него, откакто той е президент.
Коментари Харесай

Трифонов за предстоящите избори: Няма такава коалиция

" Не съм се виждал с него, откогато той е президент. Не съм разговарял с него и не сме водили никакви диалози по тази концепция, която имаме ние ", това съобщи водачът на " ИТН " на брифинг на партията по отношение на иницирания от групировката референдум за президентска република.

" Той няма никакво присъединяване и си води президентството, а ние вършим това, което считаме за вярно. Подкрепихме го на последните избори, само че нашата поддръжка беше като политическа групировка и жители. Не съм водил никакви диалози, касаещи референдума ", продължи шоуменът.

Стартирайки референдум трябваше да забележим дали има почва тази концепция. Затова поискахме това социологическо изследване, добави от своя страна Тошко Йорданов.

Лидерът на " ИТН " беше безапелационен, че групировката няма да взе участие в никакви коалици на идните избори, отговаряйки на въпрос на " Евроком ".

Той не се нае да предвижда какъв резултат ще реализира партията на идващия избор на 2 април.

Гледах това, което заяви Кирил Петков по малкия екран. Долната челюст на лицето се назовава мандибула. Това е единият от случаите, когато тя ми увисна. Това се случи, съобщи той по отношение на думите на някогашния министър председател, че водачът на " ИТН " го е попитал в техен диалог " Къде е неговият милиард ".

Трифонов разгласи, че води дело против Кирил Петков, а първото съвещание по процеса ще бъде през април.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР