Не съм се разделила с приятеля си.С тези думи Кали

...
Не съм се разделила с приятеля си.С тези думи Кали
Коментари Харесай

Кали с разказ за раздялата си с любимия

" Не съм се разделила с приятеля си. "

С тези думи Кали разруши на пух и прахуляк изказванията, че обичаният й я е зарязал преди месеци. А повода била, че певицата не желала да му роди дете.

От години изпълнителката на безконечния шлагер " 4-4-2 " има връзка с мъж на име Атанас. Любимият на Кали е по-млад от нея. А сред двамата царува мир и естетика, обичат се, към момента са по този начин влюбени, както и първоначално, безапелационна е изпълнителката.

" Нищо правилно няма в това. Изобщо не ме интересува какво пишат за мен. 99% от изявленията по мой адрес в медиите не са правилни ", довери пред  " България Днес "  Кали.

Една от иконите на попфолка у нас се залюбва с предприемача още преди началото на пандемията от ковид. Кали е безапелационна, че гаджето й Атанас не я устоя и заплаща за всичко, с цел да може тя да води разточителен метод на живот.

Певицата не желае да демонстрира обществено половинката си. Затова и изпълнителката не залива мрежата с снимки от почивки с него. Казва, че персоналният й живот е персонален и точно заради тази причина го пази единствено за себе си.

" Спокойно ми е с него. Чувствам се разбрана и стимулирана да върша нови неща. Чувствам, че до мен стои много по-зрял човек от самата мен, въпреки аз да съм по-голяма. Атанас не желае да бъде под прожекторите и добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, тъй като за мен е значимо да сме дружно и да ни е хубаво, когато сме дружно. А дали хората щели да видят или не, доста значимо! Дори е по-добре да не виждат нищо, неволи съм си задоволително през годините ", показа Кали по адрес на половинката си преди известно време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР