Не съм се разделила с приятеля си!, доволно заяви фолкаджийката

...
Не съм се разделила с приятеля си!, доволно заяви фолкаджийката
Коментари Харесай

Кали: Още съм с младока

" Не съм се разделила с приятеля си! ", предостатъчно съобщи фолкаджийката Кали.

Така тя опроверга клюки, че обичания ѝ я е зарязал преди месеци. А повода била, че певицата не желала да му роди дете. От години изпълнителката на безконечния шлагер " 4-4-2 " има връзка с мъж на име Атанас. Любимият на Кали е по-млад от нея. А сред двамата царува мир и естетика, обичат се, към момента са по този начин влюбени, както и първоначално, безапелационна бе изпълнителката.

" Нищо правилно няма в това. Изобщо не ме интересува какво пишат за мен. 99% от изявленията по мой адрес в медиите не са правилни ", изяснява се фурията, която досега не демонстрира гаджето си в обществените мрежи. Знае се единствено неговото име.

Лютата фолкаджийка се залюбва с предприемача още преди началото на пандемията от ковид. Тя е безапелационна, че нейното гадже Наско не я устоя и заплаща за всичко, с цел да може тя да води разточителен метод на живот. Казва, че персоналният ѝ живот е персонален и точно заради тази причина го пази единствено за себе си.

" Спокойно ми е с него. Чувствам се разбрана и стимулирана да върша нови неща. Чувствам, че до мен стои много по-зрял човек от самата мен, въпреки аз да съм по-голяма. Атанас не желае да бъде под прожекторите и добре разбирам това. Съобразявам се с желанието му, тъй като за мен е значимо да сме дружно и да ни е хубаво, когато сме дружно. А дали хората щели да видят или не, доста значимо! Дори е по-добре да не виждат нищо, неволи съм си задоволително през годините ", показа Кали преди известно време, представена от


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР