Не съм се облагодетелствал от държавни пари. Тази сутрин бях

...
Не съм се облагодетелствал от държавни пари. Тази сутрин бях
Коментари Харесай

Делян Добрев излиза от политиката

Не съм се облагодетелствал от държавни пари. Тази заран бях при премиера Борисов. Той се върна от Талин. Случват се хубави неща за страната, а цялата страна се занимава с дивотиите на Йончева. Казах му че ситуацията е нетърпимо и, че се отхвърлям, депозирам оставка, от всичките позиции, които заемам. Не желая да тежа на държавното управление, разгласи пред bTV депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той е и ръководител на комисията по енергетика в Народното събрание.

Никога не съм се стремял към тази власт. Мисля, че съм направил задоволително значими неща. На всеки един политик му идва края на кариерата. Гордея се с това, което съм постигнал, продъжи той.

Добрев имаше и конфликт с Елена Йончева, която го упрекна в шуробаджанащина. " Йончева ще носи отговорност за своите думи там, където двете страни предявяват своите искания. Тя няма нито едно доказателство за тях. Обикалям непрекъснато студията, с цел да изяснявам, че нямам сестра, само че имам шурей. Абсурдно е, сподели Добрев.

Това не е проблем, че те са кумове и по този начин нататък. Това не е нелегално, само че тук става дума, към този момент, за морална позиция. Смятам, че един политик би трябвало да каже, дали това е морално или не. Но това не е огромният проблем. Големият проблем е, че те заемат значими финансови постове. В момента, в който покажеш някаква тежка спекулация, те заплашват със съд. Има документи и тези документи са обществени. Опитват се да сплашат всеки опит да се покаже какъв брой е корумпирана тази страна, отвърна Йончева.

Помните ли, че вицепремиерът сподели, че ме съди поради оградата по границата ни, тъй като съм издавала държавна загадка. Цялата държавна машина е против мене. Не се опасявам, само че се тормозя, добави тя.

Как може да назначите в общината всичките си родственици без конкурс. Откъде намирате тази безочливост и храброст, да извършите тази скица. Действително ли сте считали, че това ще остане прикрито, нападна тя Добрев.

Истината не може да излезе нескрито, тъй като не я рисуваме с диаграмите на госпожа Йончева. Аз съм по-близък възпитаник с президента Радев, в сравнение с с тези хора. Схема няма, задачата беше да се опетни името ми. Да бъда компрометиран обществено, с цел да стане ситуацията нетърпимо. В очите на хората аз към този момент не съм експерт, не си запознат съм работата, не съм честен човек. Ще си търсим правата в съда, аз и всички наранени по тази тематика. Могат да те изкарат без виновност отговорен. Само би трябвало да създадат добре структурираното мероприятие. Ще я осъждам за всичко изречено тук, за всичко изречено, което ме визира, отвърна ѝ Добрев.

Йончева отхвърли спор с мен, тъй като искаше да си дърдори нелепостите, а когато аз приказвам тя се намесва. В община Хасково има най-ниски цени за саниране на блок в цялата страна. По транспарантно осъществяване на програмата няма в друга община, приключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР