Не съм се карал с Ревизоро, не ми даде възможност

...
Не съм се карал с Ревизоро, не ми даде възможност
Коментари Харесай

Марешки: Не съм се карал с Ревизоро, не ми даде да задам въпрос за контрабандата

Не съм се карал с Ревизоро, не ми даде опция да задам въпроси за контрабандата на господин министъра. Те се пробват да покрият контрабандата, а не да я разкрият . Това сподели водачът на „ Воля” Веселин Марешки.
„ Българинът го е споделил: Никой няма да си постави вълка да му пази стадото, или крадецът да му пази имуществото. В случая в българският парламент стана по този начин – пуснахме вълка да пази стадото. Вълкът е Ревизоро.
Той няма бизнес, само че имам информация, че 2001 година – 2002 година, когато е бил началник на Митниците, е бил освободен поради липса на резултати в битката с контрабандата, и ние в този момент този човек го назначаваме за началник на комисията ", съобщи той.
Марешки разяснява, че в случай че този човек е имал качества да се бори с контрабандата, е щял да стане началник на Митниците.
" Това е оценката на Борисов за този човек – той го вкарва зад един микрофон единствено да приказва глупости. Той не може да свърши работа и по тази причина с него не се занимавам. Миналата седмица той е споделил, че нашите компании сме били с 1 млн. и 800 хиляди загуба, а в това време „ Лукойл” са с 1 милиард и 800 милиона.
Този въпрос желаех да задам на министъра – преди да се появи нашата компания, е имало милиард сива стопанска система в бранш „ Горива”. И Ревизоро е бил в този интервал началник на Митниците и т. н.
Когато ние се показваме на пазара, приходите на организация „ Митници” от акцизи са се нараснали със 7,7% ", съобщи Марешки, представен от бтв.
Освен че жителите могат да си купуват повече горива, и страната събира повече акцизи. Ние оказваме помощ за осветляване на бизнеса, добави Марешки.
Във връзка с изказванията на Валентин Златев, че над Марешки има тежък политически чадър, последният разяснява: „ Крадецът вика – Дръжте крадеца”.
Над него има доста тежък чадър, тъй като политиците работят в неговата компания, а не в моята. И всеки ден моите бензиностанции ги ревизират. Когато министър-председателят излезе и сподели, че има 900 бензиностанции, които манипулират софтуера, не сподели, че там има бензиностанции на Марешки. Значи, казусът не е в Марешки ", добави водачът на " Воля ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР