Не съм се изненадал от името, изненадах се от това,

...
Не съм се изненадал от името, изненадах се от това,
Коментари Харесай

Александър Симов от БСП с коментар за съдията Миталов и корупцията

Не съм се изненадал от името, изненадах се от това, че би трябвало да го диря в Google. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов във връзка оповестението на името на индивида със възбрана да влиза в Съединени американски щати. Вчера стана ясно, че това е Андон Миталов - арбитър в Специализирания углавен съд.

Мярката беше оповестена от държавния секретар Майк Помпео и важи както за Миталов, по този начин и за брачната половинка и щерка му.

Първи коментар на съдията със възбрана за пътешестване в Съединени американски щати

"Мислихме, че ще е име, което ще раздруса българското общество. Голямата работа се падна на нас, а не на Съединени американски щати. Имаше вяра, че някой ще пристигна и ще реши българските проблеми за 3-4 години. Не можем да чакаме, че някой различен ще се бори с корупцията. За 2 дни мислихме, че ще изкажат имената, за които всеки българин приказва, само че никой не смее да оповести ", сподели още той.

"За арбитър Миталов занапред би трябвало да научим основанията за обвиняването. Не знам той да е разследван за корупцията ", разкри Симов.

Депутатът от Българска социалистическа партия разяснява и позицията на опозицията и речта на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, с която смъкна доверието си от държавното управление:

"Сопред мен Българска социалистическа партия е на мястото си и прави своята работа на съпротива. Когато пристигна времето Българска социалистическа партия ще покаже своята мощ ", добави Александър Симов.

"Личностната офанзива против Радев пристигна като логически свършек на целенасочени действия против президентството. Атаките минаха всевъзможни граници. Не мисля, че има връзка сред изявлението на президента и записите против него "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР