Не съм с Кубрат Пулев! Това обяви спряганата за негово

...
Не съм с Кубрат Пулев! Това обяви спряганата за негово
Коментари Харесай

Не съм с Кубрат Пулев, обяви секси гимнастичката, спрягана за негово гадже

Не съм с Кубрат Пулев! Това разгласи спряганата за негово гадже Стелиана Янкова, написа в. "България през днешния ден ".

В последните дни се появиха информации, че чаровната някогашна гимнастичка е сменила Андреа в обятията на боксьора. Нещо повече, Стелиана бе набедена, че е повода за раздялата на Кобрата и певицата.

Според слуховете Стелиана и Кубрат били дружно най-малко от една година. Някои даже оповестиха, че девойката е бременна от боксьора.

„ Оценявам това, че се свързвате с мен, преди да пишете. В публикациите, които се изписаха по мой адрес, няма истина. Това, което мога да ви кажа за мен, е, че имам дълготраен другар. Той се споделя Мартин ", показа Янкова.

Тя не търси медийно внимание. Добави, че няма никаква концепция от кое място са тръгнали слуховете за нея и Кобрата. Самата Стелиана е от Търговище, само че живее в София. Тя е някогашна гимнастичка, като бе част първо от клуб „ Алегро ", а по-късно и от „ Левски-Плюс ".

Носителка е на златни медали на разнообразни уреди от две държавни шампионати. Има оценки от редица шампионати. Преди няколко години имаше къса връзка със сина на Аня Пенчева - Ангел Караньотов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР