Не съм разговарял с Мария (номинираната за премиерот ГЕРБ-СДС Мария

...
Не съм разговарял с Мария (номинираната за премиерот ГЕРБ-СДС Мария
Коментари Харесай

Росен Желязков: Мария Габриел да получи втория мандат от президента

" Не съм разговарял с Мария (номинираната за премиерот ГЕРБ-СДС Мария Габриел), само че си мисля, че нейната позиция сега ще бъде като на човек, на който са счупили доверието. И това може да бъде възобновено – приказвам от свое име, в случай че от „ Продължаваме промяната “ ясно и изрично кажат, че при президента ще отиде Мария да получи мандата ".

Това сподели пред bTV ръководителят на Народното събрание Росен Желязков във връзка със записа от Националния съвет на " Продължаваме промяната ", написа 24 часа.

Желязков посочи, че не е слушал целия запис, а е чел заглавията в медиите, свързани с него.

Той разгласи още, че не е правилно, чеГабриел съвсем се е разплакала по време на диалозите с ПП-ДБ и подсети, че е взел участие в тези диалози.

" Който познава Мария, знае, че тя не е от девойките, които плачат. Този роман има белезите на една доста неприятна презентация на дамата в политиката като нещо ретроградно– видите ли в един миг няма кураж и си изпуска нервите. Тази интерпретация е нездравословна ", акцентира ръководителят на Народното събрание.

Той разгласи, че Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще се събере през днешния ден да направи разбор на обстановката от позиция на мандата.

Риторичен въпрос е дали с изваждането на този запис в този миг не се минира процесът по сформиране на държавното управление с втория мандат, сподели ръководителят на Народно събрание.

Той отхвърли да разяснява поста във Facebook на ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова: " След всичко, което чух през днешния ден, единственото, което ще им кажа е: " вратата е ей там ".

„ Ние би трябвало да съумеем сега да върнем доверието в процеса, а доверието в процеса може да се върна единствено в случай че съставът на кабинета бъде задоволително уравновесен, а не кабинет с политически задания, които още на първите седмици и месеци ще взривят доверието. И тогава ще се сочи някой за отговорен – в тази ситуация ще се сочи ГЕРБ за отговорен, че е развалил кабинета “, разяснява Желязков.

Според него значим поръчител ще е " Демократична България ", които са упорствали за експертен кабинет и са отказали да оферират свои хора в него.

Според него значим поръчител ще е " Демократична България ", които са упорствали за експертен кабинет и са отказали да оферират свои хора в него.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР