Не съм разговарял с Корнелия Нинова, Сотир Цацаров или Сашо

...
Не съм разговарял с Корнелия Нинова, Сотир Цацаров или Сашо
Коментари Харесай

Георги Гергов за Корнелия Нинова: Дано си тръгне по-бързо от БСП

Не съм разговарял с Корнелия Нинова, Сотир Цацаров или Сашо Дончев. Няма и защо. Опитах се да направя положително. Ясно стана, че това беше сюжет, с цел да компрометират основния прокурор. Сценаристите не съумяха, само че не престават с офанзивите. Питайте Корнелия Нинова дали взе участие в този сюжет. И аз мога да изпия две водки, само че няма да се фотографирам в YouTube. Няма потребност някой да ме пази. Това сподели в утринния блок на бТВ Георги Гергов от Българска социалистическа партия.

"Не съм пристигнал тук да хлипам какво се е случило с мен. Тази страница е затворена. Сега би трябвало да приказваме какво се случва отсега нататък. Корнелия Нинова изговори много неистини при вас. Показваше едни листчета, които са ала-бала. Като се забележим с нея си споделяме здрасти, въпреки всичко сме културни хора. Не желая да приказвам повече по тази тематика. Въпросът не е завършил. В Българска социалистическа партия се случват неща, които в никакъв случай не са се случвали. Този маскарад рано или късно ще завърши. Ние сме лидерска партия, само че не от един водач, а от доста. Корнелия Нинова зачерта доста знакови лица, а по този начин не се прави. Много ръководители са пристигнали и са си отишли. Тя също ще си отиде и нека да е по-рано ", добави той.

"Моята упоритост беше да спечелим последните избори и да създадем коалиция с ГЕРБ, с цел да водим страната в вярната посока. Българска социалистическа партия водеше 10 дни преди изборите, само че се случиха всички тези изцепки. Ние бяхме спечелили, а по-късно се хванахме да приказваме за Бузлуджа. Този монумент да си го оправят Бойко Борисов и Менда Стоянова. Така се отклонява вниманието от въпроса за какво изгубихме изборите. Разговарял съм с Бойко Борисов няколко пъти. Той е друг към този момент. Борисов е совалка на мира в Европа. Не може да му се отхвърли това, което прави сега. Гергов не е изменник и не очаквайте да отида при него. Той предложи на Нинова да стане ръководител на Народното събрание. При една коалиция ГЕРБ-БСП - министър председател щеше да бъде трети човек ", разкри Гергов.

"Ние излъгахме един милион души. Сега ще споделя, че Корнелия пристигна тайно в Пловдив и разговаряхме. Тя ми сподели: "Жоро, знам, че ни си отговорен. Какво да направя за отплата ". Аз не желая обезщетения. Аз не желая Българска социалистическа партия да бъде циркаджийска партия. Какви са тези младежи в бюрото? Рано им е да ръководят Българска социалистическа партия.

„ Позитано “ 20 би трябвало да чува гласа на хората. Те чакаха едно, а получиха напълно друго. Мен ми е обидно това, което се случи. Не съм тук, с цел да мятам бомби ", приключи Гергов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР