Не съм психиатър, нито психолог, но поведението на Красимира Трифонова

...
Не съм психиатър, нито психолог, но поведението на Красимира Трифонова
Коментари Харесай

Най-после: Връщат Габриела в ареста при майка й

Не съм психиатър, нито психолог, само че държанието на Красимира Трифонова е патологично. Това сподели Велико Минков след съвещанието на Софийския апелативен съд, който остави за непрекъснато Трифонова в ареста и дефинира щерка й също да бъде арестувана под стража. 

Изключително брутално закононарушение против непосредствен, в тази ситуация - татко на детето й ", сподели ръководителят на състава арбитър Пламен Дацов. 

Велико Минков прикани държавните институции да бъде направена ДНК експертиза, с цел да се откри, че той е бащата на второто дете на Габриела. Минков води дело в Окръжния съд в Бургас за това, само че до дефинитивно решение ще минат най-малко 3-4 година, сподели още той.

Не аз към детето си, а те двете се отнасяха към мен и Пейо като биологичен материал, отговори на Трифонова Минков. 

На съвещанието на съда участва и бащата на Пейо Пеев. Негови показания пред проверяващите също бяха представени. Той е разказал, че е видял по какъв начин Красимира и Габриела влизат в колата, а минути по-късно автомобилът потегля. Орлин Пеев е последвал сина си във съдбовната нощ, тъй като се е тормозил за сигурността му при срещата с Красимира и Габриела.  

Според експертна информация, приложена по делото, Красимира Трифонова и Габриела Славова са били в колата на Пейо. Този факт дружно с показанията на бащата на Пеев и гибелта на сина му приказва за причинно-следствена връзка,

уточни арбитър Дацов. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР