Не съм притеснен по никакъв начин, че лидер на опозиционна

...
Не съм притеснен по никакъв начин, че лидер на опозиционна
Коментари Харесай

Тагарев не се притеснява от искането за оставката му, вероятно е визитата на Зеленски да бъде отменена

„ Не съм обезпокоен по никакъв метод, че водач на опозиционна партия е изискал оставката ми. Предполагам и кабинетът няма да е обезпокоен “, това съобщи министърът на защитата Тодор Тагарев във връзка поисканата му оставка.

По-рано през днешния ден от Българска социалистическа партия желаеха оставката на министъра на защитата.

„ Във връзка с решенията на държавното управление за Украйна и най-много на министъра на защитата Тодор Тагарев за позицията му, че е подготвен да наруши конвенцията от Монтрьо и да се пусканат кораби на НАТО в Черно море. Искаме оставката на Тагарев, той към този момент е нездравословен за България. Действията и думите му да рискови за националната сигурност “, сподели соцлидерката Корнелия Нинова на брифинг в коридорите на Народното събрание.

Тагарев съобщи, че съжалява, че е изтекла информация за идването на украинския президент Володимир Зеленски в България.

„ Това не би трябвало да се случва. Украйна е във война и това е опасност за неговата сигурност. Надяваме се, че в бъдеще време ще се осъществя опцията Зеленски да посети България “, съобщи министърът на защитата от образователния полигон в Ново село, където се организира учението „ Enhanced Vigilance Activity -23 с присъединяване на военнослужещи от италианската бригада „ Пинероло “.

„ Ако има покана, тя евентуално ще бъде от Министерски съвет. Предполагам, че една негова евентуална аудиенция ще покаже, че помощта на България е високо ценена “, сподели още той.

Той съобщи, че приключването на информация за визитата на Зеленски към този момент е причина тя да бъде анулирана.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР