Не съм препоръчвала да се прикриват измами, а да не

...
Не съм препоръчвала да се прикриват измами, а да не
Коментари Харесай

Танева коментира записа, на който дава съвет на производители да не хвалят с измами с европомощ

Не съм препоръчвала да се прикриват измами, а да не се хвалим с тях. Така земеделският министър Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри разяснява изминал запис от Консултативен съвет по зарзаватчийство и зеленчукопроизводство.

На записа агроминистърът съобщи: "Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, тъй като другояче и това (финансиране) ще ни спрат. В последна сметка ние изпълнихме това, което сектора искаше. Но в този момент да се хвалим какви измамници сме? Утре нали ще кажат, значи не би трябвало да получавате тази помощ! "

Десислава Танева: Никога инспекциите у нас не са били толкоз повишени, колкото в този момент

"Няма различен политически мандат, който да е работил при такива инспекции. 50% са инспекциите на дотациите, при условие от Европейски Съюз 5%.Ние вършим десетократно по-голяма инспекция. Имахме сигнали за измами и увеличихме инспекциите ", сподели още Танева.

"Не бива да се поставя леке на земеделския бранш, че не се работи, а се прибират единствено европейски дотации. Напротив, земеделците ни правят тежка работа ", разкри министърът на земеделието, храните и горите.

Появилият се запис с министър Танева бил изваден от подтекста

"Субсидиите не се получават от хванатите те измамници, единствено от правилните земеделци ", сподели още тя.

"Дължим на земеделския производители, които работят целогодишно - от заран до вечер, да сме правилни ", приключи Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР