Не съм представител нито на статуквото, нито на опозицията. Това

...
Не съм представител нито на статуквото, нито на опозицията. Това
Коментари Харесай

Петьо Костадинов: Хората, с които ще работя, ако стана президент на БФС, са хора с изключителен професионален опит

Не съм представител нито на статуквото, нито на опозицията. Това сподели Петьо Костадинов - претендент за поста президент на БФС в студиото на Българска национална телевизия " Денят стартира ". Той разгласи кандидатурата си преди седмица. Костадинов получи поддръжката на третодивизионния Гигант (Съединение).

Твърдя, че нашият екип е най-подготвен. Ние познаваме в елементи системата, съобщи Костадинов. Според него хората, с които ще работи в случай че стане президент на футболната централа са хора с извънреден професионален опит.

Аз не мога да им бъда шеф, мога да им бъда единствено модератор, защото те са с висок статут като професионално отношение и познават прелестно системата, изясни Костадинов. Той не смята, че е належащо да се търси поддръжката на огромните клубове у нас.

Няма какво да беседваме с тях, те познават програмата, да избират, съобщи претендентът за президент на БФС.

Чух упреци, че не сме споделили една неприятна дума против ръководството. Аз пък не чух една добра. Не си пием бирата и кафето дружно. До този миг за тези 15 години имаме шест участия, 2008 година беше първото присъединяване след 23 години на интернационалните надпревари. Имаме базата в " Бояна ". Оценката ми към действието на футболната централа в България е умерена към положителна, сподели още Костадинов.

Аз желая да управлявам българския футбол, защото Борислав Михайлов си е подал оставката, изясни още той. Петьо Костадинов бе безапелационен, че никой от екипа на Михайлов няма да участва в неговия екип.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР