Не съм поръчвал аз решетките в НС. Това, което се

...
Не съм поръчвал аз решетките в НС. Това, което се
Коментари Харесай

Никола Минчев: Не съм поръчвал аз решетките в НС

" Не съм поръчвал аз решетките в Народно събрание. Това, което се е случило, е, че администрацията се е свързала с компанията, която е сложила идентични порти в края на 2019 година, началото на 2020 година в постройката на партийния дом. Отправили са оферта и администрацията е приела тази оферта. "

Това описа ръководителят на Народното събрание Никола Минчев от коридорите на Народно събрание във връзка проблема с противозаконни инсталираните решетки на централния вход.

За тях са платени 29 000 лева без Данък добавена стойност, добави той. 

" Офертата е призната и одобрена от основния секретар. До мен стига отчет бележка за вътрешно компенсиране на разноските в границите на бюджета на Народно събрание ", разясни Минчев и изясни, че е видял вратите за пръв път едвам тази седмица.

Той намира за неправилно такава огромна смяна по постройката д се прави без ръководителят на Народно събрание да бъде известен.

" Не желая да тичам от отговорност, въпреки всичко никой не ме е уведомил за това, а по този начин е редно. В Народно събрание и всяка администрация неизбежно се работи с доверие ", добави Минчев.

От Народното събрание ще се съобразят с предписанието за унищожаване и акта на Министерството на културата и няма да ги апелират в съда, разясни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР