Не съм получил никакъв меморандум, не съм го чел, защото

...
Не съм получил никакъв меморандум, не съм го чел, защото
Коментари Харесай

Борисов след Меморандума: Избори 2 в 1 са логичен край на тази коалиция

Не съм получил никакъв меморандум, не съм го чел, тъй като го нямам. Това отсече водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

Трябва да се огледа по какъв начин стои един подобен документ правно, дава отговор ли на конституцията, изясни експремиерът. 

Според него това е незряла политическа процедура. Затова сходен метод е неузрял, сподели Борисов и изясни, че употребява най-дипломатичните думи. Напомни, че сходни документи се създават от взаимни комисии.

Мария Габриел по телефона ми прочете първите няколко реда, стопирах я, тъй като нататък не ме интересува.

Да се приказва за връзки, а в това време да се вършат смени в регулатори, възмути се Борисов.

Този метод е недопустим и прави ГЕРБ в неспособност да поддържа каквото и да било. Кой съгласува промяната в Агенцията за държавен финансов надзор. В кой меморандум е записано това, ДНСК, БАБХ, митниците. От една и съща партия, еднолично, в прорез на всичко, което е написано в този меморандум.

Хората в София са в потрес, като гледат Терзиев на Мюнхенската конференция, а 4 месеца няма нищо.

Този меморандум е всичко друго, само че не принцип. Да подели с Кирил Петков страната на две. Да загърби парламентаризма, опозицията, да си разделим 50:50 всичко. В същото време държавното управление е тяхно, регионалните шефове, ядоса се Борисов. 

За мен - от първите 10 реда, които ми прочетоха, изборите 2 в 1 са безусловно логически свършек на тази (не)коалиция, отсече Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР