"Не съм плакал от около 20 години, но сега съм

...
"Не съм плакал от около 20 години, но сега съм
Коментари Харесай

Брад Пит направи откровено признание за себе си

"Не съм плакал от към 20 години, само че в този момент съм станал по-емоционален. Трогвам се от деца, другари, вести. Мисля, че това е добър знак “, признава Брад Пит.

И в случай че през 2019 година самият Пит навърши 56 години, то събеседникът му Хопкинс стана на 82 години. Според мнението на последния, с възрастта повода за сълзите все по-често не е тъгата - от време на време просто на човек му се прийсква да си поплаче.

"Не става въпрос за тъга. Става дума за величието на живота “, споделя Антъни Хопкинс.



Знаменитостите са си поговорили и за грешките, които са позволили в предишното. Според думите на Брад Пит, значимото е какво прави човек след осъществена неточност.

"Живеем във време, в което всички се съдят един различен прекомерно строго за грешките. Отдаваме прекомерно огромно значение на това. Но ние постоянно ще бъркаме, - споделя артистът.

Междудругото, Брад Пит е номиниран през тази година за премията „ Оскар “ за най-хубав поддържащ артист във кино лентата „ Имало едно време в Холивуд “, а Антъни Хопкинс за най-хубав поддържащ артист във кино лентата „ Двамата папи “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР