Не съм отсъствала толкова дълго от сцената, не ми беше

...
Не съм отсъствала толкова дълго от сцената, не ми беше
Коментари Харесай

Лили Иванова: Не съм отсъствала толкова дълго от сцената, светът е много различен

Не съм отсъствала толкоз дълго от сцената, не ми беше по никакъв начин прелестно. Светът е доста друг. Това съобщи в извънредно изявление за "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия примата на българската музика Лили Иванова.

Дни преди концертите си в зала 1 на НДК (14/15/16 декември) неповторимата певица приказва пред Георги Любенов за музикалните си страсти и обичаната аудитория.

"Не съм обезверена никога, само че светът е друг и ние би трябвало да сме подготвени да посрещнем всяко предизвикателство. Тези 2 години ми се сториха най-големия призрачен сън, тъй като ме разделиха с моята обичана аудитория, с моето благополучие ", съобщи Лили Иванова.

Тя разяснява, че публиката ѝ е липсвала, като е съумяла за 2 години да отдели житото от плявата. Оценила е своето обграждане, хората, които познава и с които работи. Игнорирам безусловно всичко. Имам пъклени проекти и пъклени хрумвания, по тази причина и доста мъчно задрямвам, сподели Лили Иванова.

"Сутринта като се събудим животът е по-различен и действителността, изключително в днешното време, е доста друга ", добави примата.

Тя разяснява, че никой не знае какви времена ще доживеем.

"Аз съм подготвена постоянно да посрещна и най-лошото, това съм го възпитала в себе си. И не върша нещастия, по-добре човек да е квалифициран за нещо, да внимава какво ще му донесе утрешният ден, а не да си гради пясъчни кули ".

Дисциплината за мен е закон, добави Лили Иванова. Коментира, че е прочувствена и това от време на време ѝ пречи, само че не може да се промени.

... "Нищо не знаят за мен "..., сподели Иванова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР