Не съм отправял оферта към президента Радев. Попитайте лидерите от

...
Не съм отправял оферта към президента Радев. Попитайте лидерите от
Коментари Харесай

Борисов: Попитайте лидерите от другите части на „сглобката” кой е канил президента в нея

Не съм отправял оферта към президента Радев. Попитайте водачите от другите елементи на " сглобката "  кой е отправял покана към президента Румен Радев да стане част от нея. За това прикани публицистите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. Коментарът му беше във връзка изказването на вицепрезидента Илияна Йотова, която през вчерашния ден съобщи, че офанзивите против президента са поради отхвърли му да стане част от ръководещото болшинство. 

Винаги съм употребил алегории за " пътя на Копринката и тогава никоя медия не прояви интерес, по тази причина не виждам никакъв смисъл да разясня войната сред водачи на политически партии ". Много е забавно по какъв начин са формирани служебните държавни управления и кой е " договарял хората ", сподели водачът на ГЕРБ. 

" За тези три години безпорядък и обърканост, лепенето на етикети докара до тотално смразяване на хора. В момента в България няма водач, на който да не е залепен етикет – дали подобаващ, или не, и това продължава със ужасно старание. По време на избори постоянно е прозирало зад кого стои президентът Радев. Ако Кирил и Асен са на един афиш с него, мъчно е да се скрие поддръжката им за президента Радев или по-късно поддръжката му към тях, когато са били министри ", сподели още Борисов. И напомни, че съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев бяха служебни министри в кабинетите, назначавани от Радев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР