Не съм отгледала убиец. Това са думи на майката на

...
Не съм отгледала убиец. Това са думи на майката на
Коментари Харесай

Майката на изрода Семерджиев: Живея във филм на ужасите, дяволът е виновен

" Не съм отгледала палач. " Това са думи на майката на Георги Семерджиев – Марияна. Тя проговори пред Българска национална телевизия. - " Гледала съм го с обич и не е бил лишен от нищо и е едно доста положително създание. Явно е имал проблеми, с цел да посегне към такива неща. Много сме смутени. Съжаляваме за загубата на тези дечица! И просто нямам думи да Ви опиша всичко ", споделя тя.

Да, в последните месеци беше чудноват, само че не съм предполагала да е вземал нещо или да е прибягвал до това, само че беше по-различен. Намирах го по-различен, само че в никакъв случай не съм си помисляла за такова нещо – че може да взема нещо. Всичко съм го свързвала с работата – че е по-нервен.

По принцип е по-буйно дете. Винаги е бил по-буен. Не, че го пазя, само че си е бил по-палав, по-буен темперамент, само че в никакъв случай не е посягал към такива неща. Навярно нещо го е провокирало всичко това. Ходеше на фитнес, поддържаше форма. Въобще, нямаме пояснение у дома. Имам възприятието, че се намирам във филм на ужасите. И имам чувстовото, че сънувам, че не е истина, изяснява дамата.

Съпругът ми е в транспортна компания. Аз съм чиновник в банка. Сплотено семейство сме. При него проблемите може би започнаха, когато го отхврълиха от футбола и го набедиха. Заради черното тото. Набедиха го. Просто огромните лъвове си измиха с него ръцете. Това беше цялата работа и от този момент се получи срив в него и може би това му подейства по този начин и потегли по неприятен път. Въпреки всичко грижил се е за нас. Много другари имаше, само че последните месеци нещо в действителност ставаше с него.

Майка съм. Боли ме доста за детето. Боли ме доста за тези дечица, които починаха. Много ми е жалост, само че аз съм сигурна, че когато той се осъзнае защо става въпрос, тъй като той не е подобен човек. Просто е бил под въздействието, на дявола да кажем, реди майката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР