Не съм отгледала убиец. Гледала съм го с любов и

...
Не съм отгледала убиец. Гледала съм го с любов и
Коментари Харесай

Майката на Семерджиев: Погреба се жив, не съм отгледала убиец

Не съм отгледала палач. Гледала съм го с обич и не е бил лишен от нищо и е едно доста положително създание. Явно е имал проблеми, с цел да посегне към такива неща. Много сме смутени. Съжаляваме за загубата на тези дечица! И просто нямам думи да Ви опиша всичко, изясни пред Българска национална телевизия майката на Георги Семерджиев Марияна Семерджиева.

За никакви срещи, за никакви изявленията, за нищо нямаме сили. Ние сме съкрушени! Вкъщи. Мъжът ми не е добре, продължи тя.

Не сме ходили още на рандеву. Мисля, че е рано. Не са ни предложили такова нещо. Не знам по кое време е допустимо. Днес имам среща с юриста, сподели майката на Семерджиев.

В последните месеци беше чудноват, само че не съм предполагала да е вземал нещо или да е прибягвал до това, само че беше по-различен. Намирах го по-различен, само че в никакъв случай не съм си помисляла за такова нещо - че може да взема нещо. Всичко съм го свързвала с работата - че е по-нервен. По принцип е по-буйно дете. Винаги е бил по-буен. Не, че го пазя, само че си е бил по-палав, по-буен темперамент, само че в никакъв случай е посягал към такива неща. Навярно нещо го е провокирало всичко това. Ходеше на фитнес, поддържаше форма. Въобще, нямаме пояснение у дома. Имам възприятието, че се намирам във филм на ужасите. И имам възприятието, че сънувам, че не е истина, прибавя Марияна.

Съпругът ми е в транспортна компания. Аз съм чиновник в банка. Сплотено семейство сме. При него проблемите може би започнаха, когато го отхвърлиха от футбола и го набедиха. Заради черното тото. Набедиха го. Просто огромните лъвове си измиха с него ръцете. Това беше цялата работа и от този момент се получи срив в него и може би това му подейства по този начин и потегли по неприятен път. Въпреки всичко грижил се е за нас. Много другари имаше, само че последните месеци нещо в действителност ставаше с него. Майка съм. Боли ме доста за детето. Боли ме доста за тези дечица, които починаха. Много ми е жалост, само че аз съм сигурна, че когато той се осъзнае защо става въпрос, тъй като той не е подобен човек. Просто е бил под въздействието, на дявола да кажем, разяснява още тя.

Майката на Георги изясни, че тези дни даже не върви на работа: " Срам ме е да погледна хората на открито. Явно такава ни е била ориста. И неговата. Той просто си се погреба жив. И нас също, за жалост ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР