Не съм отчаяна в никакъв случай, но светът е различен

...
Не съм отчаяна в никакъв случай, но светът е различен
Коментари Харесай

Лили Иванова: Ще продължавам да пея, на никого не преча! 


”Не съм обезверена никога, само че светът е друг и ние би трябвало да сме подготвени да посрещнем всяко предизвикателство. Тези две години ми се сториха най-големият призрачен сън, тъй като ме разделиха с моето благополучие – публиката. Аз съм щастлива, че имам тъкмо тази аудитория ”, сподели Лили Иванова, пред Георги Любенов от Българска национална телевизия.

„Иска ми се да има повече любов и обич сред хората, тъй като в последно време те липсват. Има настървение, проклетия. В тези 2 години съумях да отделя житото от плявата, както има една сентенция. Дадоха ми опция да преценява моето обграждане – хората, с които работя, познавам, да си дам отговор за някои неща, които аз не знаех и които ме разочароваха. Но, както виждате, аз пренебрегвам безусловно всичко. Има постоянно пъклени проекти, пъклени хрумвания, това ми е главата, по тази причина и сложни задрямвам. На сутринта, като се събудим, животът е по-различен и действителността е доста друга. Никой не знае какви времена ще доживеем. Ако някой си мисли, че е наясно, доста се лъже. Аз съм подготвена постоянно да посрещна и най-лошото. Това съм го възпитала у себе си и не върша нещастия. По-добре човек да е квалифициран да внимава какво ще му донесе утрешния ден, а не да съгради пясъчни кули. Аз в никакъв случай не строя пясъчни кули.

За мен е вълнунващо да видя зала, изправена на крайници.“ Затова когато вижда публиката в Античния спектакъл на крайници, толкоз се развълнува, стяга я гърлото и се тормози по какъв начин ще стартира да пее. Аз съм прочувствена и от време на време това малко ми пречи, само че не мога да се трансформира. Сега ще учудя моите фенове и аудитория с това, което ще сподели, само че откогато ми е стъпило крачето в София да стартира да пея въобще, съм постоянно била заливана от любов и ненавист.

Аз се отнасям към всички тези неща с пренебрежение. Кои са тези, които си разрешават да ме укоряват, да ме подлагат на критика доста остро, откакто не ме познават. Те си мислят, че ме познават, само че не е по този начин. Аз съм радикално друга от техните показа за мен. Не съм най-великата, най-красивата, най-умната, само че аз имам качества, за които те не знаят.

Аз изливам душата и всичко, което имам у себе си, за моята аудитория и тя е тази, която би трябвало да приказва. Не бих си разрешила да върша дисекция на себе си – публиката е тази, която би трябвало да каже по какъв начин й работя. Само Господ може да каже кой до по кое време ще пее. Крайното време го взема решение Бог и певицата. Смятам, че с това, че не преставам концертите си и да пея, на никого не преча“, изясни Лили Иванова, представена от frognews.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР