Не съм от най-пътуващите министри, но те са част от

...
Не съм от най-пътуващите министри, но те са част от
Коментари Харесай

Славов за критиките на Борисов: Не съм от най-пътуващите министри, но те са част от работата ни

Не съм от най-пътуващите министри, само че те са част от работата ни и служебния ни ангажимент. Това сподели министърът на правораздаването в нтервю за бТВ. 

Коментарът му пристигна във връзка въпросите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за командировките в кабинета " Денков-Габриел ".
Министърът добави, че не мисли, че все още има единодушие за сключването на съдружно съглашение, каквото Борисов изиска. Това, което обаче сподели, е, че има " доста ясно стихотворец ангажимент за реализиране на ротацията и Мария Габриел да е министър председател ". 

" Оттам-нататък ще има комплициран преговорен развой. Ключовото е да продължат промените, да има ясни периоди и ясна визия какво се трансформира през идващите 9 месеца ", означи Славов.

Той оцени позитивно работата си като правосъден министър. " Мисля, че по главните промени в областта на Министерство на правораздаването се движим доста добре като периоди и изпълнени задължения. Винаги би трябвало да има забележки и рецензии, само че мисля, че демонстрирам резултати ", заключи. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР