Не съм от хората, които вярват на социологическите агенции. Това

...
Не съм от хората, които вярват на социологическите агенции. Това
Коментари Харесай

Нидал Алгафари за рейтинга на Радев: Не вярвам на социолози

Не съм от хората, които имат вяра на социологическите организации. Това сподели ПР специалистът Нидал Алгафари в ефира на Нова телевизия, помолен да разяснява последното изследване на „ Галъп “ за доверието към президента, държавното управление и Народното събрание.

„ Преди време, когато се твърдеше че има някаква, националистическа групировка, организациите споделиха, че не може да ги хване скалата, само че на изборите взеха 10 %. Същото се получи и с Георги Първанов и Петър Стоянов.

Агенциите са се потвърдили в годините, че обслужват ползите на ръководещите, в които е хлябът и ножът, тъй че не може доста да им се има вяра ", съобщи той.

„ Ляв план щял да прави президентът. Виждали сме такова нещо. Георги Първанов направи 3 опита и трите се сгромолясаха с гръм и тропот. А той беше по-силен и мощен президент от Радев.

Радев да внимава с това къде е тръгнал. Най-вероятно се цели в лявото пространство, а вицепрезидентката му го предизвести да не върви там, тъй като ще го бият през пръстите.

Всички се сгъчкаха в лявото. Има потребност от десен план, тъй като в дясното пространство не остана съвсем никой “, съобщи Алгафари.

Според него новите министри бързо би трябвало да се научат, да придобият опит. „ Нямат никакво време поради трите рецесии, които ги притискат “, отсече той.

ПР специалистът разяснява и горещата тематика „ Северна Македония “. Според него езикът на омразата най-вероятно няма да изчезне скоро сред двете страни, „ тъй като сред двете страни има граница, има едни извънредно радикални историци, от които всеки счита, че неговата истина е единствената и вярната в исторически проект. А би трябвало да се подходи с мъдрост, както нашите прабаби са казвали, мисли бяло, с цел да стане бяло.

Докато мислим черно, ще бъде черно и ще се стига до неприятните неща, да не се връщаме обратно, да забележим какво прави българската страна публично с документи за признание на Македонската и така нататък “, безапелационен бе той. „ Историята е нещо хубаво, което би трябвало да се учи от историците и да ни го споделят. Но когато в историята се вкара политика, стигаме до крайности и най-вероятно стигаме до войни и дрънчене на неистини “, сподели още Алгафари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР