"Не съм осквернила храма на Темида с участието ми в

...
"Не съм осквернила храма на Темида с участието ми в
Коментари Харесай

Мис Плеймейт: Не съм осквернила храма на Темида!

"Не съм осквернила храма на Темида с присъединяване ми в клипа в Съдебната палата. Не е имало голотии. Артист съм и развличам хората ".

Това показа пред "България Днес " настоящата "Мис Плеймйет " Михаела Тодорова. По този метод еротичната моделка отхвърли упреците, че е аморално в постройката на Темида да се има разсъблечени моделки и въоръжени мъже във видеото към песента "Yerba " на артиста и композитор Алек Сандър.

"Всичко си беше безусловно обикновено и не знам за какво се подвигна този звук. В клипа правосъдната палата е употребена като фон на банка. Никъде не се вижда надпис, че това е съд. Всички неоправдателни приказки на всякакви хора са цялостни инсинуациии и спекулации ", безапелационна е русокоската.

Мис Плеймейт с джип за 100 бона

По думите на плеймейтката фотосите са траяли 12 часа, а от самото начало е имало охранители. "Ако нещо неправилно се случваше тогава те щяха да реагират. Всичко беше професионално направено и изпипано. На място имахме стилист, фризьор и кетъринг. Беше много уморително, само че свършихме доста добра работа и създадохме нещо ново, което не беше правено до момента ", безапелационна е изкусителната моделка.

Самият реализатор, по чиято концепция се осъществя провокативното видео окачестви отрицателната реакция от Висшия правосъден съвет и редица магистрати като лобистки напън за промяната "на управлението на Съдебната палата ".

"Винаги съм се стремял песните и клиповете ми да бъдат с професионално звучене, визия, неповторими костюми, места за фотоси и съвършена работа на режисьора и целия екип. В "Yerba " фоайето на красивата постройка на Съдебната Палата е превърната в фон от междугалактическа банка "Yerbank " и всичко е подчинено на художествената небивалица. Действието се развива в бъдещето, където извънземните се пробват да господстват над живота и мозъците на хората ", безапелационен е Алек Сандър.

Данаил Кирилов: Стопанинът на Съдебната палата ще бъде заменен, в случай че се потвърди недоброто ѝ управление
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР