Не съм оптимист. Всички следите парламента и знаете, че между

...
Не съм оптимист. Всички следите парламента и знаете, че между
Коментари Харесай

„Между партиите има напрежение“: Рашидов не е оптимист за съставянето на кабинет

" Не съм оптимист. Всички следите Народното събрание и знаете, че сред обособените партии има напрежение. Това сподели ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидовслед връчването на първия мандат на ГЕРБ-СДС, осведоми Българска национална телевизия.

„ Онова, което е значимото, е да се види потенциалът - че в България има способни, образовани и надарени хора, които могат да създадат държавно управление. Ако това се случи, вие сами ще видите, когато оповестят състава на Министерския съвет, че България не е лишена от опцията да се ръководи, а дали ще стане това при тази борба, не съм оптимист ". “

По думите му номинацията на проф. Николай Габровски за министър председател е знак, че в България има висок потенциал.

" След толкоз политически препирни, това е прекрасен знак, че има къде да бръкнеш и да извадиш заслужен и можещ човек. Знаете, че Габровски е извънреден български доктор ", разяснява той.

По-рано през днешния ден Вежди Рашидов отличи българския кларинетист Иво Папазов - Ибряма с почетния знак на Народното събрание във връзка 70-годишнината на музиканта. Двамата са другари от детство, а днешната им намира се трансформира в мотив да се върнат към това време. " Ибряма е огромна персона. Рядко се раждат огромните гении ", сподели Рашидов.



Снимка: БГНЕС

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР