Не съм оптимист, че ще има правителство. По-скоро смятам, че

...
Не съм оптимист, че ще има правителство. По-скоро смятам, че
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Не съм оптимист за правителство, надявам се на папка със сериозен МС

„ Не съм оптимист, че ще има държавно управление. По-скоро считам, че уважението, което дължахме на патриарх Неофит, накара тези дни политиците да бъдат по-смирени. Да избегнем политическите мнения. Има моменти в живота, в които просто би трябвало да сведем глава ", разяснява пред публицисти в Одрин вицепрезидентът Илияна Йотова.
" Винаги съм казвала, че България има потребност от устойчиво държавно управление. Бих била доста удовлетворена, в случай че получим директория със сериозен Министерски съвет, с виновни хора – най-много знаещи и грамотни, които ще работят за всички нас, а не за себе си ", сподели още тя.
" Нека в никакъв случай повече да няма „ кървави писма “ за министри, чистки. Нека да забележим какви са действителностите с бюджета, тъй като консултациите сред политическите партии демонстрираха, че явно това, което се показва обществено като бюджетни параметри, не е истина. Много са тревожни тези обстоятелства и се надявам да дойдат с цялостна директория ", уточни вицепрезидентът.
По думите ѝ не се приказва за политика, нито за решения. Вместо това се приказва за постове, за хора, за разпределения, за проценти и надскачане в досегашния кабинет.
„ Всичко това приказва за неустойчивост и за жалост тя е освен неприятен знак за нашите европейски сътрудници. Тя прави всички нас доста несигурни “, счита Йотова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР