Не съм очаквал кметът на Троян да запее в хора

...
Не съм очаквал кметът на Троян да запее в хора
Коментари Харесай

Регионалният министър се учуди, че кметицата на Троян е „в хора на манипулаторите“

Не съм очаквал кметът на Троян да запее в хора на манипулаторите, през този мандат за общината са контрактувани или изпълнени над 22 млн. лева Това е написал районният министър Николай Нанков в формалния си профил във " Facebook " по отношение на конференция на Българска социалистическа партия, на която кметът на Община Троян Донка Михайлова насочи рецензии към разпределянето на националния бюджет към общините.

Ето и цялостния текст на написаното, което в профила е съпроводено от редица фотоси за вложени в поправки и облагородяване средства в община Троян:

" Извънредно от Позитано 20! Правителството на ГЕРБ лишава от финансиране общини на Българска социалистическа партия.
Това пробваха да внушат през днешния ден на една конференция. И, тъй като имам по-пряк взор върху общините от моя край, взех решение да посмятам за община Троян, ръководена от един от най-хубавите кметове на Българска социалистическа партия. И в действителност, минимум съм очаквал тъкмо госпожа Михайлова да запее в хора на манипулаторите.
Само за планове, свързани с Министерство на регионалното развитие, през този мандат за община Троян са контрактувани или изпълнени, или в развой на осъществяване планове за над 22 000 000 лв..
По националната стратегия за саниране за 5 блока – 3 107 641 лева, по Оперативна програма “Регионално развитие” 8 контракта на обща стойност 8 467 467,07 лв. (читалище, 21 блока, пожарна, постройка на общината), през бюджета на АПИ вход Троян - път II-35 от км 70+911 до км 73+201 - 3 145 677 лева, пътят Добродан - Дълбок дол - път III-402 от км 26+100 до км 30+384 - 707 226 лева, възобновяване на сводов мост /Камен мост/ при км 83+225 на път II-35 349 946 лева, подписан контракт за създаване на мост над р. Бели Осъм - 2 250 000 лева А наесен започваме и изхода на Троян, както и останалата част от път III-402, като единствено за пътя ремонтът възлиза на над 4 млн. лв..
В последните години на Троянския манастир са отпуснати 2 000 000 лв. за реорганизация и ремонт. Нима това не способства за атрактивността на общината?
Вече чакам да чуя от този формат и неистина от сорта „ Автомагистрала Хемус е единствено за членове на ГЕРБ. Симпатизантите на Българска социалистическа партия ще се движат единствено по горски пътеки на черен кон " ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР