Не съм обиден на Гриша Ганчев, казва собственикът на “Левски

...
Не съм обиден на Гриша Ганчев, казва собственикът на “Левски
Коментари Харесай

Илиана Раева забранява на Наско Сираков да гледа ансамбъла

Не съм афектиран на Гриша Ганчев, споделя притежателят на “Левски ”
  Вкъщи шефката на гимнастиката е кротка като агънце

Собственикът на “Левски ” Наско Сираков има възбрана да гледа ансамбъла по художествена гимнастика. Това разкриха той и брачна половинка му Илиана Раева в предаването “На фокус с Лора Крумова ” по “Нова ”, където дадоха едно от дребното си взаимни телевизионни изявленията. В него Наско приказва още за връзките си с Гриша Ганчев, фамилния живот и обичания " Левски ".

“Илиана се убеди, че съм карък и към този момент и да желая, ми не разрешава да виждам. Играят ли нашите постоянно изпускат нещо. Независимо дали е самостоятелно, дали отбор, унищожавам ги на секундата. Почна да ми прави усещания, Илиана първо не вярваше, само че след известно време, видя че в действителност е по този начин. ”

“На секундата, когато останахме олимпийски първенци му звъннах - споделя Илиана. Той беше безсънен, само че не гледа. Преживяхме го по телефона доста прочувствено. ” А Сираков прибавя: Гледах повторения на надпреварите и бях обезпокоен да не изтърван, нищо че е на запис.

Семейство Сиракови в никакъв случай не са се разделяли. Единствено, когато Наско Сираков е бил на дълги лагери като футболист. “Заедно сме от 40 години - споделя Илиана. - В началото беше най-бурно, както при всички. Ние се оженихме, когато започваше неговата кариера, а моята завършваше. Разделяли сме се поради лагери повече от един месец Гледала съм всичските му мачове. Когато беше футболист на Левски не му пропусках мач, с изключение на аке не съм имала значима причина. Страшно доста обичах футбола, а най-вече обичах да го виждам него по какъв начин бележи голове. ”

Раева и Сираков описаха за страстите при спечелването на Купата на България от “Левски ” след победа с 1:0 във финала с ЦСКА. “Голяма страст, 13 години без трофей, последните две години бяха ужасяващи за клуба и почитателите. Този трофей върна вярата на всички левскари в “Левски ”. Изпитах задоволство и наслада за всички изстрадали последователи, които претърпяха толкоз разочарования. Това беше подарък за тях. ”, заявавя “синята ” легенда. Според неговата брачна половинка “Левски ” става първенец и печели купи, постоянно когато Наско се връща на “Герена ”.

“Знам, че е по този начин - споделя голмайстор №1 на “Левски ”. - Обяснявам си го с фантастичното потомство, с което започнах да играя в “Левски ” през 1982 година Имахме приказен тим, който беше преднамерено смачкан, разрушен и преименуван през 1985 година Бяхме изхвърлени от футбола за дълго време. След това играх още веднъж с различен извънредно мощен тим през 90-те години. Разбира се, регистрирам и моя принос. Звучи като похвала, само че като началник по-късно отново реализирах триумфи. ”

Сираков отговори на въпрос за скандалните думи на притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев във връзка слуховете, че мачът с “Левски ” е бил организиран. Босът на “червените ” сподели: " С какво ще ме купи Наско, с голият си гъз ли? "

“Гришата има безусловно право, методът за казване е един, само че като цяло е прав. Никога не може да ме обиди това нещо, тъй като е истина. Нито аз, нито “Левски ” можем да купим Гриша Ганчев. Той е един от олигарсите на прехода, доста богат човек, някогашен състезател. Много мъчно някой може да си показа, че мач “Левски ” - ЦСКА може да бъде платен. Поне в последните 40 години мога да подсигурявам, че не съм си и помислял, че такова нещо може да се случи. Не разясня съперника, аз си виждам личната градина, имаме доста неща да си изкусуряване. Но съм сигурен, че “Левски ” ще е по-силен идната година, това мога да подсигурявам. ”

Сираков отхвърли да възнамерява пътешестване в Дубай за среща с някогашния притежател на “Левски ” Васил Божков. “Не съм казвал, че ще пътувам в Дубай и че ще се виждам с Божков. Това е нечиста сделка. В Дубай обичаме да вървим на отмора с Илиана. Ако има нещо такова, първо ще се чуя с Васил Божков. Разговарях с него преди към два месеца, безмислено е да вървя в Дубай. Той удостовери пред мен, че в никакъв случай няма да си изиска тези пари, които са задължения. На нас ни би трябвало за финансовия баланс тези задължения да бъдат отписани. Аз не мога да убедя вложител, че Васил Божков няма да си ги изиска. Нов притежател не диря, търсим всеки ден рекламодатели и спосори. “Левски ” е трактивен, има огромен интерес. Ако се появи сериозен вложител и реша, че това е хубаво за “Левски ”, ще се допитам до левскарите и синята общественост. ”

Сираков разкрива, че в никакъв случай не е получавал от “Левски ” апартамент или кола, с каквито са се уреждали доста негови сътрудници в предишното. “От “Левски ” не съм получил и копче. Отговорът беше, че Илиана е получила апартамент и за това за мен няма да има ”

Наско призна, че с изключение на ловец, към този момент е и гъбар. Неговата брачна половинка от дълго време е привикнала със пристрастеностите му. “Аз съм щерка на ловец, тъй че съм осведомена с живота на дамата на ловджия - споделя тя. - Правила съм заек по ловен, майка ми беше огромна кулинарка. Наско носи доста хубави гъби от гората и той си ги готви. Когато се прибера у дома тотално изключвам от художествената гимнастика. Обичам тишината, спокойствието, да си чета нещо. Пандемията направи чудеса и бяхме толкоз време дружно. Всяка внучка си наподобява на себе си, доста са забавни. Вкъщи съм доста друга от медйния облик, кротка съм като агънце. Жената е основана да дава обич, да е грижовна. В мъжа е силата, спокойствието. Достойнствата на Наско са прекалено много, поради което се радваме на един доста прекрасен семеени живот. ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР