Не съм нито първия, нито последния кмет, който е подложен

...
Не съм нито първия, нито последния кмет, който е подложен
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик: Тук трябва да се направи цирк

Не съм нито първия, нито последния кмет, който е подложен на това. Тук би трябвало да се направи цирк.

Това съобщи във връзка днешната акция на ДАНС, Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи в община Пазарджик кметът на Пазарджик Тодор Попов на брифинг.

По първични данни акцията е по следствие за финансови злоупотреби, ощетили общинската хазна. Попов изясни, че проверяващите са изискали от чиновниците документи, които са оповестени на уеб страницата на общината, като заверени копия от признатия годишен бюджет на община Пазарджик за 2020 година и докладите за осъществяването му и годишния финансов доклад за 2020 година



Той заподозря политическа поръчка. Преди два дни шофюрската му брошура бе конфискувана за период от 2 година, тъй като той е отказал да бъде тестван за алкохол и опиати при рутинна инспекция на пътя.

„ Живея във враждебна среда, откогато съм в локалното самоуправление. Мен не са ме обичали нито едните, нито другите. Поради една елементарна причина – имам най-висока степен на публично доверие тук. Ако си мислят, че ще им се вързвам на полицейските схеми, надълбоко са се излъгали “, съобщи той.

Попов добави, че си чака наказателното разпореждане, което ще апелира.

„ Разбира се, че съм отказвал да давам проби, тъй като те бяха много настоятелни в това, тъй като им знам методите и схемите. Ако им бях дал проба и като те нагласят, че имаш пет промила алкохол в кръвта и опиати, след това върви се обяснявай, щяха да ме заключат още същата вечер и да ме вършат за срам една година “, сподели още кметът на Пазарджик.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР