Не съм наясно с детайлите и никога не съм обичал

...
Не съм наясно с детайлите и никога не съм обичал
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Нексо е прокурорско-герберска уйдурма


" Не съм наясно с детайлите и в никакъв случай не съм обичал да се занимавам с пари. Не е въпросът с донорите. Става въпрос за една предизборна прокурорско-герберска уйдурма. Трябва да бъдат бити дружно и поотделно и „ “ и „ “. При нас всичко е безусловно чисто ".

Това сподели съпредседателят на „ “ Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има в ефира на Нова телевизия по отношение на абсурда „ Nexo “.

Той беше безапелационен, че българската прокуратура работи изборно.

„ Това е кътано в някаква каса и в този момент е извадено. Това е компромат, който почива на справедливи данни. Въпросът с връщането на парите би трябвало да го решат от Демократична България. Не виждам съображение да се връщат тези пари “, сподели той.

И попита: „ Как една политическа партия да ревизира донорите си? Тя не е ДАНС? “.

„ Нямам никакво доверие на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Това е тотално двуличие в негов жанр. Знаех, че ще се извърти. Това не е инцидентно. Когато разиграха историята с нашата колежка, укрила терорист, на първия ред в един сътрудник се обърна и сподели: „ Имате по-голям проблем, това е нищо “. Още тогава знаех, че се готви нещо друго и огромно. Това е пердах по Демократична България “, сподели Атанасов.

Той заяви, че ще отидат официално на среща с, само че някак по какъв начин да поддържат третия мандат.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР