Не съм любовник на Джулиана Гани!Това заяви ексклузивно за България

...
Не съм любовник на Джулиана Гани!Това заяви ексклузивно за България
Коментари Харесай

Екранният Виктор Крум възмутен: Не съм любовник на Джулиана Гани!

" Не съм ухажор на Джулиана Гани! " Това съобщи извънредно за " България Днес " звездата от " Хари Потър " Станислав Яневски.

Името на екранния Виктор Крум бе забъркано в грандиозния скандал сред силиконовата бомба и мъжа й Илиян Найденов.

Бизнесменът от Монтана преди дни разгласи, че Яневски е новодошлият в живота на Гани, който спи с нея.

" Няма нищо правилно в изказвания на този човек, който дори не познавам. С Джулиана се знаем от дълго време, само че не сме гаджета, нито спим дружно. Приятели сме. Вярно е, че бях с нея в Монтана. Тя имаше потребност от транспорт до такава степен. Помоли ме да отидем. Не бяхме сами. Имаше и други хора - другари на Джулиана. Как връзка ще имам с нея? Аз през множеството време съм в чужбина ", стартира описа си пред вестника екранният Виктор Крум.

Яневски е учуден по какъв начин толкоз бързо е изкаран като разбивач на фамилии. Часове откакто половинка на Гани - Илиян, изригна с разкрития, артистът бе упрекнат за краха на връзката на моделката и предприемача.

" Това, че съм си писал с някой, не значи нищо. Пиша си с доста хора. Да, писал съм с Джуалиани Гани. В това има ли нещо неприятно? Не мисля. На ден имам по десетки известия в обществените мрежи. Абсурдно е мъжът й да ме замесва в сходни кавги. Днес ще разгласи моето име. Утре несъмнено някое друго. И най-после ще стане всяко знамение за три дни. Най-малкото, че той го афишира дни откакто към този момент са разграничени. Аз съм свободен мъж, нямам жена и деца, че да не си пиша с други девойки ", споделя още Яневски.

Героят от " Хари Потър " разкри, че проблемите сред Гани и Илиян не са от няколко дни.

Моделката разгласи, че желае бракоразвод от брачна половинка си, откакто хваща здравеняка да се зарибява с друга госпожица.

" Доколкото знам, имат си проблеми отпреди това - споделя Яневски. - Не знам по какъв начин стоят нещата тъкмо. С Гани се познаваме от дълго време. В едни среда сме. Засичали сме се по всевъзможни събития. И през годините сме поддържали контакт. Нищо повече ", споделя още артистът.

Яневски не схваща по какъв начин всички пишат за него, когато стане дума за любовна спекулация, а на никое място по медиите не излиза за огромния му триумф на сцената. Българинът има една от основните функции в новия екшън филм " Последният, който падна ". Премиерата на лентата бе преди 20 дни в Съединени американски щати.

" Никой един ред не написа - възмущава се Яневски. - Но хората се вълнуват от други неща. Иначе филмът е доста добър ", прибавя още Виктор Крум.

Моделката: Записът на Илиян е изрязан

Войната сред Джулиана Гани и мъжът й Илиян Найденов продължава. Ден откакто някогашният на силиконката извади кавги записи, моделката отговори.

" Записът е изрязан - безапелационна е дребната Джулка. - Илиян е качил това, което той е решил. Той доста добре е знаел, че е записвал. Въпреки всичко не желая да се извинявам. Съдът е единствената институция, която ще реши кой е прав и кой крив ", декларира Гани.

След свадите записи Мис Силикон се допитва до своя юрист. Тя получава отговор, че те не са никакви доказателства.

" Записи на телефонни диалози, направени от частно лице, не са доказателство в съда според Гражданскопроцесуалния и Наказателнопроцесуалния кодекс ", споделя юристът на Джулиана.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР