Не съм жена, която ще носи чинии. За мен една

...
Не съм жена, която ще носи чинии. За мен една
Коментари Харесай

Анелия най-после проговори за катастрофата

" Не съм жена, която ще носи чинии. За мен една дама би трябвало да е момиче, държанка, стопанка - всичко. Не мога да се занимавам с битовизми ".

Това описа в предаването " Събуди се " по Нова телевизия фолкпевицата Анелия. Това е първият извънреден диалог на изпълнителката след злополуката, която претърпя в средата на август. В случая тежко пострада 7-годишно дете, което за благополучие към този момент е в устойчиво положение. Още тогава редица хора се нахвърлиха върху чалга иконата, за която след това се оказа, че не е управлявала автомобила. 

" Това са неща, които човек не може да планува. Колата я караше моят озвучител, возеше ни с щерка ми. Случаят е покруса за всички. Важното е, че на финала сме добре - и ние, и хората от другия автомобил. Не отидохме да помогнем, тъй като бащата на детето беше в цялостен потрес, а и желаех да успокоя първо моето момиче. За това кой е отговорен към момента се чака експертиза от прокуратурата ", сподели също Анелия.

Изпълнителката показа и за новата си ария " Имам различен ", за която се оказва, че е просто плод на авторското въображение и не разкрива нов сътрудник в живота на певицата.

" Не, нямам различен сега. Абсолютно съм щастлива, обгрижена съм отвред, изобилието в живота ми е голямо. Животът ми става все по-хубав. В последните години обрах комерсиалното от себе си. Когато върша нещо, в действителност доста елементарно ми се получава. Моята задача е да веселя публиката ", приключи звездата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР