Не съм изненадан от реакцията на Костадин Костадинов, в един

...
Не съм изненадан от реакцията на Костадин Костадинов, в един
Коментари Харесай

Илин Димитров, ПП: Всичко, което Искрен Митев каза за Копейкин, е истина

Не съм сюрпризиран от реакцията на Костадин Костадинов, в един миг нещата би трябвало да се кажат с същинските им имена и думи. Всичко, което изрече Искрен, е истина. Така депутатът от " Продължаваме промяната " Илин Димитров разяснява физическия конфликт сред водача на " Възраждане " и Искрен Митев в студиото на " Bulgaria ON AIR ".

Димитров е и ръководител на парламентарната Комисия по туризъм. Според него държавното управление не е сбъркало с метода си към украинските бежанци.
" С над 150 млн. са финансирани хотелиерите. Когато някой ти направи нещо положително, напълно рационално е да си признателен. В случая не го виждам. Никого няма да оставим на улицата. Проблемът ескалира, а даже не знаем къде сме в цялата обстановка. Трябва да се подготвим за дълга окопна война, а това е с обвързвано със съществени запаси, които е по-добре страната да даде на българското население, което също изнемогва, като се погрижим и бежанците да не бъдат в неприятни условия ", съобщи той.

По думите му е обикновено страната да не е готова за вълната от украински бежанци. " Влезли са над 250 хиляди души и даже че има къде да се сложат тези хора – демонстрира, че е въображаемо и работено ", посочи Димитров.

Въпреки повишаването на цените, ръководителят на парламентарната Комисия по туризъм чака повече българи да почиват у нас. " Привличането на български екскурзиант е доста по-евтино от задграничен ", счита депутатът от " Продължаваме промяната ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР