Не съм изненадан, имайки предвид какво каза президентът днес. Търсим

...
Не съм изненадан, имайки предвид какво каза президентът днес. Търсим
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Имаме нова кампания – Кал и пудели

Не съм сюрпризиран, имайки поради какво сподели президентът през днешния ден. Търсим политически претекст зад това деяние. Така Настимир Ананиев от „ “- “ “ разяснява предлагането на новосформирания длъжностен кабинет към президента да освободи Живко Коцев от поста му на основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

„ Чухме и друга вест – изумен съм, че не е ясно какво се случва с Фискалния запас. Надявам се да не влезем в един сюжет на едно друго служебно държавно управление, че ще умрем от мраз и апетит “, разясни той пред Българска национална телевизия.

Ананиев прикани за всеобщо гласоподаване на изборите на 9 юни.

Относно изтеклите фотоси на Живко Коцев, той съобщи: „ Ако някой по някакъв метод е нарушил закона, той би трябвало да си понесе отговорността. Не виждаме обаче някой да носи отговорност, виждаме по какъв начин данни от дело изтичат в медиите. Политическата димка се усеща. Разследващите органи би трябвало да си свършат работата. Нито фотосите са наши, нито кучето е наше, нито пачките са наши. Имахме една акция " тиня и каскети ", в този момент имаме нова – " тиня и пудели ". Случващото се има политически привкус. Всичко това излиза с внушения – не би трябвало ли в съда да се потвърдят всички закононарушения? Излива се информация, която е добре следена, с ярки внушения. Не споделям някой дали е почтен или отговорен, за това има съд. Нека органите си свършат работата. “

Относно комисията „ Нотариуса “, Ананиев счита: „ Когато имаме хора за чуване, няма кворум. Когато няма никой за чуване, всички са там., и „ “ не желаят тази комисия да реализира резултат. Председателят на комисията е поръчител за бистрота. “

„ Изслушахме Теодора Точкова, основен специалист на Висш съдебен съвет. С една дума, в случай че един магистрат е уязвил престижа на правосъдната власт, тя би трябвало да вземе отношение за това нещо. Тя не сподели кой е посещавал „ SS клуб “, само че сподели още, че има данни и следствие, само че е служебна загадка, само че информацията ще бъде показана на комисията. Изслушахме и Георги Ушев – става известно, че всеки има оказан напън, само че не познава Мартин Божанов – Нотариуса, Пепи Еврото. Представяте ли си? Въпросът е да има смели магистрати. Има магистрати, които са честни. Проблемът е, когато на върха са нечестните, които се пробват да управляват цялата правосъдна система “, добави още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР