Не съм изненадан, че на много хора им харесва тридневния

...
Не съм изненадан, че на много хора им харесва тридневния
Коментари Харесай

Икономист: Топката е в работодателите, иначе слушаме думите: той ни лъже, че ни плаща, а ние лъжем, че работим

" Не съм сюрпризиран, че на доста хора им харесва тридневния уикенд, само че значимо е дали това е използвано ", съобщи пред Българска национална телевизия икономистът Стоян Панчев.

Всичко зависи от ситуацията в която живеем, изясни той и посочи, че примерно с един цех или едни служители на реда не могат да имат такъв вид работно време. 

По-възможно е да продължи, съгласно него, както се вижда след Коронавирус - по-голямата еластичност в един работен развой - хоум офис, половин работен ден. 

По думите му, свободният режим последователно към този момент стартира да се контролира и даде образец - няколко дни от у дома и няколко от офиса, Причината за това е, че може някои да употребяват опцията да се скатават от работа. 

На въпрос има ли в действителност проблем в България с продуктивността на труда Панчев отговори, че това е общоизвестно на всички и се вижда и от заплатите.

Той разясни, че значително топката е в работодателите и подсети думите: " той ни лъже, че ни заплаща, а ние лъжем, че работим ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР