Не съм искал да убия съпругата си и съжалявам, каза

...
Не съм искал да убия съпругата си и съжалявам, каза
Коментари Харесай

Не съм искал да убия съпругата си, съжалявам: Поискаха постоянен арест за Димитър от Перник

" Не съм желал да убия брачната половинка си и скърбя ", сподели пред съда Димитър Димитров представен от.

Според прокуратурата Анита е била с голям брой пострадвания по тялото в резултат на побой. Починала е от кръвозагуба и аспирация на белите дробове.

Прокуратурата твърди, че е събрала нужните доказателства, че точно Димитров е направил закононарушението. В началото на правосъдното съвещание стана ясно, че той е пенсионер по болест и не работи. Санкциониран е за шофиране на автомобил след приложимост на алкохол.

В фамилията постоянно е имало кавги, а домоуправителят на кооперацията, в която е жилището им, описа пред Българска национална телевизия, че Димитър Димитров не се е разбирал и със своите съседи.

В хода на делото стана ясно, че към среднощ на 29 април Анита е била у дома и Димитър се е прибрал отблизо заведение, където е пил с другари.

Час по-късно очевидци са разказали, че от вкъщи на Димитрови се е чул скандал. По-късно камера е снимала Димитър да изхвърля облекла в резервоар, които са открити по-късно и по тях има следи от кръвта на Анита. Към 4 часа след среднощ той се е обадил на бащата на Анита с думите: " Май стана нещо неприятно ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР