Не съм информиран дали спецпрокуратурата иска справка за всички влизащи

...
Не съм информиран дали спецпрокуратурата иска справка за всички влизащи
Коментари Харесай

Петков: Пълно безобразие е, ако спецпрокуратурата следи кой влиза и излиза от Министерски съвет

" Не съм осведомен дали спецпрокуратурата желае информация за всички влизащи в постройката на Министерски съвет, както питате. Но, в случай че е по този начин това ще е цялостно безсрамие. "

Така министър председателят Кирил Петков отговори на въпрос на публицисти в Благоевград дали спецпрокуратурата е изискала информация от Министерски съвет какви хора са влизали и излизали в постройката през февруари и март.

" Пълно безсрамие е, в случай че се пробват да видят кой влиза и излиза. Ако това е правилно, ще бъде просто следващ бойкот, безсрамие от спецпрокуратурата. Трябва да се види доста деликатно дали желаят да се пробват да управляват хората, които дават сигнали, които по-късно отиват непосредствено към Европейската прокуратура. Министерски съвет е контактна точка към Европейската прокуратура и всички сигнали за злоупотреби по еврофондовете, отиват непосредствено при Кьовеши ", съобщи министър председателят.

Петков съобщи още, че ще ревизира тази информация. Премиерът е на среща с жителите на Благоевград.

Петков поговори с жителите на града, които му благодариха, че е в Благоевград.

" Няма да стоим ние в някакви софийски институции и да не знаем по места какво се случва. Не става с общи приказки, а с действителни сигнали. Те би трябвало да се структурират с действителни доказателства ", сподели още той във връзка битката с корупцията и прикани, в случай че има такива - то те да се изпращат.

Нямам доверие на управлението на българската прокуратура, уповавам се, че от ден на ден прокурори ще бъдат на страната на народа, съобщи той.

Трябва да се види доста деликатно дали желаят да се пробват да управляват хората, които дават сигнали, които по-късно отиват непосредствено към Европейската прокуратура.

Източник: Новини.бг

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР